Uluğbey İlkokulu

WEB https://karabaglarulugbeyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : 5072 sok. no12 Peker Mah. KarabağlarİZMİR
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili eğitim
Saatler : 08:00-12:50 13:00-17:50
Isınma : KALORİFERLİ
Servis : Okulumuzda servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Ulaşım 27-156-157-158 hatlı otobüs ve minibüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 5 km,ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda "Okullar Hayat Olsun Projesi"kapsamında Futbol ve Halk Oyunları kursları bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Beslenme Dostu Okul. Eko Okul ,Lösev İncileri,Okulum Temiz